top of page
Icon_People.png
1 no poverty.png
2 zero hunger.png
3 good health weel being.png
4 quality education.png
5 gender equality.png
shutterstock_418315762 (1).jpg
1 no poverty.png

1. Geen armoede

Iederéén recht op vakantie!

Een zeer actueel thema in de media. Om deze woorden kracht bij te zetten gingen we met Iedereen Verdient Vakantie een partnerschap aan, een organisatie die ondertussen uitgroeide tot onze belangrijkste partner!
Met deze samenwerking zorgen wij er samen voor dat gezinnen met financiële beperkingen bij ons toch éénmaal per jaar op vakantie kunnen!

VPlogo.png

Iedereen verdient vakantie

Klik voor meer info

EBPfairtrade1024x683.jpg
2 zero hunger.png

2. Geen honger

Fairtrade producten

Waar we startten met eerlijke koffie, kiezen we er vandaag voor om zoveel mogelijk producten met het Fairtrade label aan te kopen bij partner Java Foodservice. Deze samenwerking leverde ons een 3-sterren Fairtrade Award op. Fairtrade streeft er naar dat producenten kunnen beschikken over een stabiel en eerlijk inkomen, een onontbeerlijke voorwaarde om te investeren in productiviteit en in kwaliteit. Investeringen die op hun beurt een impact hebben op inkomsten en op de levensomstandigheden via de toegang tot gezondheidszorg, onderwijs en huisvesting.

FTlogo.png

Fairtrade Belgium

Klik voor meer meer info

Walkon_edited.jpg
3 good health weel being.png

3.  Goede gezondheid en welzijn

Walkon wandelingen

Vayamundo ging een mooi engagement aan met Wandelsport Vlaanderen. Een Walkon wandeling i.s.m. 50 bijzondere wandelorganisaties gespreid over het Vlaamse wandellandschap heeft als doel zoveel mogelijk mensen aan het wandelen te krijgen. We willen inzetten op natuur- en milieuzorg, active ageing, integratie van andersvaliden en jonge gezinnen en solidariteit onder elkaar. Op amusante wijze sensibiliseren we onze wandelclubs en wandelaars hoe om te gaan met restafval en de problematiek van zwerfvuil aan te kaarten.  v.z.w. Mooimakers is hierbij een trouwe partner. 

WSVLlogo.png

Walkon in Vlaanderen

Bekijk de kalender

HERVE.png

"Gezond zijn is écht het àllerbelangrijkste in jouw leven. In Vayamundo Houffalize sta ik dagelijks voor je klaar om  hier samen aan te werken!"

- Hervé Hessel -

Fitness- en wellnesscoach Vayamundo Houffalize

3 good health weel being.png
taalacademie.jpg
4 quality education.png

4. Kwaliteitsonderwijs

Vayamundo taalacademie

Multiculturele openheid dragen wij zeer hoog in het vaandel. Om alle Vayamundo medewerkers met een migratieachtergrond alle kansen en opportuniteiten aan te bieden in hun job en in de privésfeer voorzag Vayamundo in partnerschap met Human Supports in 2019 op maat gemaakte taalcursussen Nederlands. Iedereen verdient gelijke kansen! 

HSlogo.png

Human Supports

Klik voor meer info

gelijkheid.jpg
5 gender equality.png

5. Gendergelijkheid

Gelijke kansen en verloning m/v

Ons personeelsbeleid baseren we op diversiteit en gelijke kansen. Wij selecteren de kandidaten op basis van hun kwaliteiten, ongeacht hun leeftijd, geslacht, herkomst, overtuiging, handicap, nationaliteit enz. We streven ernaar om op de meest objectieve wijze de best geschikte kandidaat voor elke functie aan te werven, en doorgroeikansen te bieden!

NATHALIE.png

Nathalie Pauwels

Personeelsdienst VM Oostende

bottom of page