Picto_Oostende_Hotelkamers.png

Hotelkamers

— INFO —

Beschikbaarheid & prijzen

Picto_Oostende_Familieformules.png

Familiekamers

— INFO —

Beschikbaarheid & prijzen

Picto_Oostende_Appartementen.png

Appartementen

— INFO —

Beschikbaarheid & prijzen

Picto_Oostende_Arrangementen.png

Arrangementen

— INFO —

Beschikbaarheid & prijzen

Vier Valentijn aan zee!

— WELKOM IN VAYAMUNDO OOSTENDE —

Uniek gelegen op de zeedijk van Oostende is onze vakantieclub een ware funmagneet met heel wat leuke troeven in huis!

Alle nodige comfort om met de hele familie pret te maken, te sporten, te genieten of heerlijk te relaxen…

 

— ONZE VERBLIJFSTYPES —

Een heerlijke nachtrust. Zorgeloos wakker worden met het geruis van de zee in je eigen appartementje!

Heerlijk om de voetjes onder tafel te schuiven voor een lekker ontbijt en daarna een frisse duik te nemen in het zwembad.

Het leven is mooi!

— ONZE RESTAURANTS —

Grote of kleine honger? Onze chefs toveren de lekkerste gerechten op je bord. We werken uiteraard met duurzame producten

waardoor ook jouw ecologische voetafdruk een stukje kleiner wordt. Zo help je de wereld ook een beetje beter worden!

PladO_1.jpg
 

— ANIMATIE EN SPORT —

Zon of minder zon: bij ons valt altijd iets te beleven. Ons animatieteam organiseert boeiende uitstappen, leuke strandspelen

en coole activiteiten om zowel de kleintjes als de volwassenen een onvergetelijke en sportieve vakantie te bezorgen.

EEN GEZONDE GEEST IN EEN GEZOND LICHAAM

Verbaas iedereen met één welgemikt schot in de roos! Een waaier aan indoor mogelijkheden maakt van Vayamundo Oostende een heuse sportclub. Het uitgestrekte strand aan de Noordzeekust is hét sportveld bij uitstek om beweging en natuur te combineren en liefhebbers van de explosieve Latin vibes kunnen zich uitleven tijdens de Zumba-lessen met Raquel!

FITNESS

In Vayamundo Oostende krijg je uitgebreid de gelegenheid om fit en gezond te blijven. In onze fitnessruimte raak je weer helemaal in shape dankzij onze nagelnieuwe toestellen. Gratis voor alle residenten.

BINNENSPEELTUIN

Kleine en grote kinderen amuseren zich kostelijk in ons reuzegroot indoor speeldorp. Na een heerlijk zwempartijtje is het tijd om het laatste restje energie nog op te offeren in het prachtige en veilige kluwen van tunnels en glijbaantjes. Een middagje gezellig bijkletsen met vrienden of een verjaardagpartijtje? Er is Vayamundo genoeg voor iedereen!

Het klimdorp is dagelijks open van 09u00 tot 21u30.

 

PLANNEN EN VERLANGEN

Het animatieteam van Vayamundo Oostende staat dagelijks voor je klaar om je een veelzijdig programma aan te bieden. Kinderen kunnen knutselen, schilderen en kliederen dat het een lieve lust is in het Crea-atelier. Ook ’s avonds is het fun geblazen voor jong en oud met onder meer Clown Rocky, Papa Chico, de kinderdisco, cinema Vayamundo, de live optredens en de bingo-avonden ten voordele van onze maatschappelijke doelen. Het verlangen naar vakantie is al een deel van de pret: bekijk hieronder de animatiekalender voor jouw verblijfsperiode.

— ZWEMBAD & WELLNESS —

Eindeloos zwemplezier: terwijl de kinderen plonzen en spelen, trekken de ouders baantjes in het grote bad of gaan ze heerlijk

relaxen in de whirlpools. Nog meer ontspannen kan in de wellnessruimte, waar je alle stress van je af zweet.

 

— ZWEMBAD  —

Lekker luieren aan de rand van het zwembad: is dat niet dé definitie van vakantie? Om de kinderen hoef je je geen zorgen te maken: die hebben waterpret voor tien in de wildwaterbaan of plonzen naar hartenlust in het kinderbadje. Wil je even de benen en armen op een leuke manier bewegen? Neem dan deel aan de lessen aquagym die we geregeld organiseren.

— WELLNESS  —

Laat al je zorgen uit je wegstromen in ons wellnesscentrum,

waar zowel je lichaam als je geest volledig tot rust komen.

Finse sauna’s op 80 ° en op 90 ° C, een natte en een droge

sauna, een stoomcabine, infraroodstralers …

In Vayamundo Oostende vindt iedere wellnessliefhebber wel

zijn cup of tea.

— OOSTENDE BUSINESS —

Een geschikte locatie vinden voor een inspirerende bedrijfsmeeting? Die broodnodige teambuilding organiseren voor de collega’s?

Wij nemen je alle werk uit handen en zorgen voor een naadloos verloop van jouw business event.

 

— MEETINGS & INCENTIVES —

Wist je dat Vayamundo Oostende niet alleen een vakantieclub is maar ook het grootste congres- en meetingcenter op de Belgisch Zeedijk? 14 Vergaderzalen voor 10 tot 200 personen, een congreszaal die plaats biedt aan 300 personen, 2 buffetrestaurants en 2 gezellige bars met zeezicht. 400 Kamers en appartementen, een zwembad met jacuzzi, sauna, fitnessruimte en… de Noordzee.

— GROEPEN & VERENIGINGEN —

Met je vereniging of gezelschap naar Vayamundo Oostende aan de de Belgische kust! Het wordt pas leuk als je samen op vakantie kan. Bij de dames van de dienst groepsreservaties kan je terecht voor een formule op maat van jouw vereniging. Vul hier ons contactformulier in en maak kennis met onze 2 sympathieke medewerkers Ilona en Riet.

 

— IN DE BUURT —

Oostende leeft! Bewonder kunstwerken van Belgische bodem in Mu.Zee en vang een glimp op van Ensors leefwereld in de bruisend binnenstad.

Ook een bezoekje aan de nabijgelegen steden Brugge en Gent is meer dan de moeite waard.

Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

VACA cvba-vso  |  Zeedijk 290 - 330  |  8400 Oostende  |  +32 78 156 100  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy  |  Disclaimer